Unilever

Administrative Assistant (Freelance)

Geplaatst 22 sep. 2022
Project ID: UNILJP00015200
Plaats
Rotterdam
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 12 sep. 2022
Einde: 11 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 nov. 2022 12:00

Ben jij klant georiënteerd, commercieel ingesteld en een echte “spin-in-het-web” die uitdagingen aangaat en niet stopt voordat er een duurzame oplossing is gevonden? Wil jij leren van onze kundige Key Account Managers en zodoende ook je commerciële vaardigheden aanscherpen? Aarzel dan niet en reageer!

 

OVER UNILEVER FOOD SOLUTIONS

Unilever is een van de grootste producenten ter wereld op het gebied van: Food, Home Care, Personal Care en Refreshment, met verkoop in meer dan 190 landen waarbij we dagelijks 2 miljard consumenten bereiken. De meer dan 400 merken kun je vinden in huishoudens overal ter wereld, hierbij kun je denken aan Knorr, Dove, Hellmann's, Wall’s, Ben & Jerry's, Ola, Lipton Ice Tea, Unox, Magnum en de Vegetarische Slager.


 

Unilever Food Solutions (UFS) is de foodservice divisie van Unilever. Wij werken over de hele wereld om onze klanten (voornamelijk professionele chefs) te ondersteunen, te inspireren en te helpen voortgang te boeken in hun business. Support, Inspire & Progress is hierbij onze promise en waar wij voor staan. Met onze bekende vertrouwde merken, innovatieve en persoonlijke service en chefmanship helpen wij onze klanten, zodat zij in staat zijn om de uitdagingen van iedere dag aan te kunnen en hun handen vrij te maken voor wat er écht toe doet: de mooiste gerechten voor hun gasten op tafel zetten.


 

Wij gebruiken hiervoor de datagedreven trends en inzichten die wij hebben verzameld, waarbij wij werken vanuit de behoefte van verschillende gebruikersprofielen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan restaurants, bedrijfscatering, onderwijsinstellingen, restaurantketens en institutionele instellingen.


 

OVER HET TEAM 

Onze Unilever Food Solutions organisatie bestaat uit teams die zeer nauw met elkaar samenwerken. Ons doel is om chefs te ontzorgen zodat zij de ruimte hebben om voor hun gasten te zorgen. Dit doen wij door hen op locatie te bezoeken, te informeren via onze eigen communicatiemiddelen of via de communicatie van onze partners.


 

Via onze Route to Market partners (groothandels) zorgen we dat onze producten juist beschikbaar zijn. Een win voor ons, voor onze klanten én voor onze partners. Als Commercial Assistant zal je samen met je collega’s het eerste contactpunt zijn voor Route to Market partners om dit proces zo goed mogelijk te faciliteren. 


 

OVER DE ROL

In deze veelzijdige rol ben je mede-verantwoordelijk voor de ondersteuning van het Account Management, met als doel om een bijdrage te leveren aan het realiseren van onze ambitieuze verkoopdoelstellingen. Hierin ben je ondersteunend, je draagt niet de eindverantwoordelijkheid, maar belangrijk hierbij is dat we het als team van collega’s samen doen!


 

Veelzijdigheid is troef in deze sales baan. Je taken hebben betrekking op het klantbeheer, productintroducties, promotionele activiteiten en het analyseren van resultaten; echt alle aspecten vanuit Food Solutions komen langs je bureau. Een prachtige leerschool om zo verder het vak in te rollen. 


 

MET WIE WERK JE SAMEN

Om tot goede resultaten te komen, zal je veel contacten onderhouden met collega’s binnen Route to Market, Account Management, Marketing, Finance en Supply Chain en Customer Service. Daarnaast werk je nauw samen met onze partners, denk hierbij aan Sligro, Bidfood, Makro en Hanos. We willen ons echt inleven in onze partners, met hen meedenken en samen nieuwe mogelijkheden zoeken om beiden te groeien, om zo een relatie voor de lange termijn op te bouwen én te behouden. Kortom: een allround binnendienst sales baan met heel veel interactie, zowel intern als extern, waar jij je op veel fronten kunt bewijzen en ontwikkelen. 


 

ALLES OVER JOU

Omdat je in deze functie met veel verschillende partijen te maken hebt, zowel intern als extern, zoeken wij iemand die zeer sociaal vaardig is, zonder het commerciële belang uit het oog te verliezen. 

Met jou is er altijd een win-win te bereiken die de (lange termijn) relaties met klanten én collega’s versterkt. De ene keer ben je flexibel en de andere keer juist assertief, maar beide eigenschappen heb jij in je. 

Natuurlijk heb jij die drive om voor commercieel succes te gaan, dit past goed bij onze ambitieuze sales organisatie. In je dagelijkse werkzaamheden weet je goed je collega’s te vinden om hulp te vragen, maar kan je zaken ook proactief en zelfstandig oppakken. 

Je hebt oog voor detail en weet wat secuur werken betekent.


 

JOUW ERVARING

Om deze rol goed te kunnen invullen, beschik jij ook over: 

Een afgeronde hbo-opleiding in de richting Marketing, Business Management, Internationale Handel, Commerciële Economie of vergelijkbaar; 

Bij voorkeur werkervaring in de FMCG-branche in een commerciële of ondersteunende functie, of eventueel vanuit een relevante stage;

Kennis van de disciplines Marketing, Category Management en/of Sales; 

Basiskennis van de foodservice industrie;

Een liefde voor lekker eten!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten