Unilever

Junior Pensioenfonds Medewerker

Posted Jan 19, 2022
Project ID: UNILJP00014030
Location
Rotterdam
Duration
6 months
(Feb 1, 2022 - Jul 31, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
19 - 40 €/hr
Application Deadline: Jan 24, 2022 12:00 AM

OVER UNILEVER APF:

Stichting Algemeen Pensioenfonds Unilever Nederland (Unilever APF) voert de pensioenregelingen van Unilever Nederland uit en beheert dus alleen de pensioenen van (oud-)medewerkers van Unilever. Het Unilever APF bestaat uit twee kringen: Progress en Forward. In kring Progress zijn de pensioenen ondergebracht van circa 19.000 medewerkers, oud-medewerkers en pensioengerechtigden die vóór 1 april 2015 zijn opgebouwd. Vanaf 1 april 2015 bouwen de circa 2.500 medewerkers van Unilever pensioen op in kring Forward. Daarnaast draagt het APF zorg voor de uitvoering van de netto pensioenregelingen die Unilever haar werknemers met een salaris boven € 114.866 aanbiedt. 

HET TEAM: 

De afdeling Pensioenen is binnen het Unilever APF de afdeling die de pensioenadministratie en communicatie naar de deelnemers verzorgt. Ons team bestaat uit 8 personen. Uiteraard is er veel contact met de overige afdelingen van het fonds. In totaal zijn er ongeveer 25 medewerkers die door Unilever gedetacheerd zijn aan Unilever APF. 

DE BAAN:

Wij zoeken een enthousiaste Junior Medewerker Pensioenen die de afdeling Pensioenen komt verstreken. Als pensioenmedewerker behandel je de pensioenen van deelnemers van ons pensioenfonds. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor de (ex-)deelnemers en verantwoordelijk voor het behandelen van individuele aanvragen. Dit kan gaan om het toekennen van pensioen, maar ook om het behandelen van wijzigingen als gevolg van bijvoorbeeld in- en uitdiensttredingen, uitzendingen naar het buitenland, waardeoverdrachten en arbeidsongeschiktheid. Binnen het team Pensioenen heeft iedere pensioenmedewerker zijn eigen aandachtsgebied. Je bent verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van zaken die binnen jouw aandachtsgebied vallen.

OVER JOU:

Een afgeronde HBO-opleiding.

Ervaring binnen een administratieve functie.

Ervaring met pensioen of verzekeringen.

Ervaring met een Pensioenapplicatie (bij voorkeur Lifetime).

Uitstekende beheersing van MS Office, in het bijzonder Excel, maar ook Word en PPT.

Accuraat en cijfermatig sterk.

Proactieve houding naar collega’s en relaties, goed in staat in teamverband te werken, maar ook zelfstandig. 

Goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels. 

WAAROM JE VOOR UNILEVER ZOU MOETEN WERKEN: 

Unilever kent uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, bonus en aandelenplan. 

Genoeg betaalde vakantiedagen om je work-life balance te onderhouden.

We investeren in onze mensen door het stimuleren van ontwikkeling, zowel qua inhoudelijke kennis als op het gebied van persoonlijke groei. 

We supporten een inclusieve cultuur binnen Unilever. Dit komt tot leven met onze interchangeable holidays policy, betaald vaderschapsverlof van 6 weken en onze transgender policy. 

Op dit moment werken vanuit huis. We zorgen ervoor dat je alle benodigdheden hebt om vanuit huis te werken. 

Informele cultuur & de kans om nieuwe Unilever producten als eerste te proberen. 

ENTHOUSIAST?

Join Unilever en het Unilever APF pensioenteam! Solliciteren kun je online doen. Vergeet niet je CV & motivatie brief te uploaden. We houden je op de hoogte na de sluiting van deze vacature met een update van de status van je sollicitatie. 

Disclaimer 

Equal Opportunity Employer: Unilever is an Equal Opportunity Employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, gender expression, national origin, or any other basis protected by applicable law, and will not be discriminated against on the basis of disability.

Please note this is a Direct Search led by Unilever. Applications from agencies will not be accepted, nor will fees be paid for unsolicited CVs. 

Similar projects

+ Search all projects