Unilever

Talent Acquisition specialist

Geplaatst 23 apr. 2021
Project ID: UNILJP00012480
Uren
40 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 3 mei 2021
Einde: 2 aug. 2021
Tarief
40 - 56 €/uur

Talent Acquisition specialist


In verband met een aantal belangrijke recruitment projecten in verschillende onderdelen van onze organisatie (SC, R&D, Digital & Data, Finance) en drukte in het team, zijn we op zoek naar een interim recruiter die ons team de komende 3 maanden komt versterken voor minimaal 4 dagen per week. We zoeken een enthousiaste recruiter die ervaring heeft met searchen en het bouwen en onderhouden van een Talent pool, en op deze manier kan helpen verschillende externe vacatures op korte termijn te vullen. Je bent onderdeel van ons Talent Advisory Benelux team en werkt nauw samen met de Interal Talent Partners om te zorgen voor goede matches voor de business. Heb jij ervaring met externe recruitment waar er snel geschakeld wordt en hoe je jouw LinkedIn headhunting skills het beste gebruikt? Lees verder en solliciteer!


Je bent verantwoordelijk voor het end-to-end proces voor het invullen van vacatures. Denk aan vacature intakes, sourcing, screening, sollicitatiegesprekken en aanbiedingsgesprekken voeren en werkt hierbij nauw samen met de hiring manager and HR Business Partner. Daarnaast bouw je voor een specifiek functiegroep een talent pool voor de toekomst op, waarbij je het gezicht van de organisatie bent naar extern talent. In al je werkzaamheden staan de Hiring Manager & Candidate experience centraal, waarbij je ook werkt met KPIs als Time To Offer Accepted (TTOA). Om het juiste talent te werven en te overtuigen, gebruik je innovatieve, out of the box strategieen om zo het beste, diverse, talent aan ons te verbinden.


  • een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als recruiter
  • Kennis van Linkedin recruiter en andere recruitment tools
  • Naast Nederlands beheers je ook Engels
  • Pre: ervaring in Workday en/of Hiredscore, met het sourcen van Digital & Data talent, en met internationaal werven (R&D)


Hou je van een uitdaging in een dynamische omgeving en heb je een passie voor het werven van het beste talent met een goede candidate experience? Ben je communicatief sterk, kan je goed je werk prioriteren en denk je in mogelijkheden met een hands-on mentaliteit? Dan komen we graag met je in contact!


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten